Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır yarın Kayseri'de 'Türkiye'nin AB süreci' konulu sivil toplumla diyalog toplantısına katılacak.
Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından 'Güçlü bir sivil toplum ve güçlü bir Türkiye' anlayışıyla şimdiye kadar İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Bursa, Antalya, Samsun, Eskişehir ve Ankara'da 9 sivil toplumla diyalog toplantısı düzenlendi. Bu toplantılara binlerce sivil toplum kuruluşunu temsilen yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Diyalog toplantısının 10'uncusu yarın saat 14.00'te Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde Kayserili sivil toplum kuruluşları, yerel yönetim, iş dünyası kuruluşları ve üniversitelerin temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek. Toplantıda, AB'ye üyelik sürecinde Türkiye'nin değişim ve dönüşümüne katkıda bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır'a, AB'ye üyelik süreci ile ilgili görüş ve önerilerini ilk elden sunma ve sorma fırsatını bulacak.
Kayseri'deki etkinlikte ayrıca, 'Erasmus+ Programı' ve 'Türkiye-AB Mali İşbirliği Programı' kapsamında sivil toplum kuruluşlarına verilen destekler konusunda bilgilendirme yapılacak.
Son Dakika › Güncel › AB Bakanı Türkiye-Ab Sürecini Yarın Kayseri'de Değerlendirecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.