Acıpayam'da Kaza: 2 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Acıpayam'da Kaza: 2 Ölü 1 Yaralı

Acıpayam\'da Kaza: 2 Ölü 1 Yaralı

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde Şükriye Sabah'ın kullandığı otomobil, lastiği patlayınca takla attı.

17.05.2011 01:00

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde Şükriye Sabah'ın kullandığı otomobil, lastiği patlayınca takla attı. Kazada sürücü Sabah yaralanırken 1 yaşındaki kızı Fatıma Sabah ve eşi Bekir Sabah hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde, Kumafşarı Beldesi'nde meydana geldi. Antalya'dan Denizli istikametine giden 22 yaşındaki Şükriye Sabah'ın kullandığı 20 AC 309 plakalı otomobilin, sağ ön lastiği patladı. Kontrolden çıkan otomobil, şarampole yuvarlanıp takla attı. Kazayı görenler, sağlık ekiplerini arayıp kazayı bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bir yaşındaki Fatıma'nın kazadan sonra hayatını kaybettiğini belirdi. Anne Şükriye ve baba Bekir Sabah, ağır yaralı olarak Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılmak istendi. Bekir Sabah'ın da hastane yolunda hayatını açıklandı. Acıpayam Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Şükriye Sabah, Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kızını ve eşini kaybeden sürücü Şükriye Sabah'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Denizli/ Acipayam

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acıpayam'da Kaza: 2 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement