Adana'da Kanlı Gece: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Adana'da Kanlı Gece: 2 Ölü

Adana\'da Kanlı Gece: 2 Ölü

Adana'da, av tüfeğiyle birbirlerine ateş eden iki kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

31.08.2011 02:55  Güncelleme: 08:35

Adana'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde meydana gelen bıçak ve silahların kullanıldığı 3 kavgada 2 kişi ölürken 1'i ağır 8 kişi de yaralandı.

İlk olay, saat 21. 00 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı yarım ada içerisindeki mesire alanında meydana geldi. Daha önce kız alıp verme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan ve akraba oldukları öğrenilen iki grup, ada içerisinde karşılaştı. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bıçakların kullanıldığı kavgada İbrahim Demir, Orhan ve İbrahim Karayiğit yaralandı. Boğazından ve göğsünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Orhan Karayiğit, özel araçla kaldırıldığı Adana Numune Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından ölenin yakınları hastaneye akın etti. Çıkan arbede polis tarafından güçlükle önlenirken, olayın şüphelisi olan İbrahim Demir'in tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Saat 21. 30'da Barbaros Mahallesi Barbaros Parkı'nda meydana gelen ikinci olayda iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Pompalı tüfeğin kullanıldığı kavgada 5 kişi vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgada yaralanan Hamza Şahin(19), Metin Aslan(22), Baran İ. (16), Hüseyin Boztay(20) ve Cumali Ö. (13) ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, başından yaralanan ve durumu ağır olan Hamza Şahin, Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

Saat 23.30 sıralarında Yüreğir İlçesi Dedekorkut Mahallesi 841 sokakta meydana gelen 3'üncü olayda ise Erdal, Mehmet Karaaslan kardeşler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada iki kardeşte pompalı tüfekle birbirini yaraladı. Olayda vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Karaaslan kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Erdal Karaaslan ise Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Kanlı Gece: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement