Adapazarı Kaymakamlığı 3.Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Adapazarı Kaymakamlığı 3.Satranç Turnuvası Sona Erdi

Birbirinden çekişmeli müsabakaların yaşandığı turnuva sonunda; İlkokullarda 1.liği Özel Doğa İlkokulu, 2.liği Selçukbey İlkokulu, 3.lüğü Özel Enka İlkokulu takımları aldı.

23.02.2015 15:07

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Adapazarı Kaymakamlığı Satranç Turnuvası 21-22 Şubat tarihlerinde Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapıldı. İlkokullar (Küçükler) ve Ortaokullar (Yıldızlar) kategorilerinde yapılan turnuvaya 59 okuldan 318 sporcu katıldı.

Ortaokullarda ise 1.liği Özel Şahin Ortaokulu, 2.liği Özel Enka Ortaokulu, 3.lüğü Aykut Yiğit Ortaokulu kazandı.

Hafta sonunda adeta satranç şenliğinin yaşandığı turnuvada dereceye giren okullara ve sporculara ödüllerini Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürvekili Fevzi Mahmutoğlu ile Turnuva Organizatörü Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Sedat Aydın verdi. Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvada yarışan tüm öğrencileri kutlarken, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Türkiye Satranç Federasyonu Sakarya İl Temsilciliğine, okullarımızın yönetici ve öğretmenlerine, çocuklarını bu faaliyete katılmaya teşvik eden tüm velilere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adapazarı Kaymakamlığı 3.Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement