Afrika'ya Değer Katanlar" Ödül Töreni 2 Haziran'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afrika'ya Değer Katanlar" Ödül Töreni 2 Haziran'da

27.05.2017 18:46

Türk-Afrika İş Adamları Derneği’nin (Turkish-African Business Association-TABA) düzenlediği “Afrika’ya Değer Katanlar” ödül töreni ve iftarı 2 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Türk- Afrika İş Adamları Derneği'nin (Turkish-African Business Association-TABA) düzenlediği "Afrika'ya Değer Katanlar" ödül töreni ve iftarı 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılacağı programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılması bekleniyor.

İstanbul Pullman Oteli'ndeki ödül töreni Türk ve Afrikalı siyasiler, devlet adamları, iş adamları, parlamentolar arası dostluk grubu milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadroları, Afrikalı Büyükelçiler ve Ticaret Ateşeleri, Fahri Konsolosların katılımıyla gerçekleşecek. Tören Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşmasıyla başlayacak. Gecede konuşmacılar; "Afrika ve Türkiye'de yeni iş kapıları açmak, ihracat ve ithalat imkanları oluşturmak, ekonomik, sosyal, kültürel iş birliği ve ortaklıklar kurulmasına zemin hazırlamak" temasını işleyecekler.

Gecede, insani yardım, haberleşme, ulaştırma, STK, sağlık, yatırım, finans, inovasyon, ihracat, kurum, marka kategorilerinde ödüller verilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan TABA Başkanı Fatih Akbulut, "Amacımız Afrika ülkelerinde Türkiye'nin varlığını daha güçlü hissettirmek, yeni dostlar kazanmak ve böylelikle Türkiye ile Afrika ülkeleri arasındaki iş birliğini her alanda güçlendirmektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afrika'ya Değer Katanlar' Ödül Töreni 2 Haziran'da - Son Dakika


Advertisement