AK Parti Aydın İl Teşkilatında Temayül Yoklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Aydın İl Teşkilatında Temayül Yoklaması

AK Parti Aydın İl Teşkilatında Temayül Yoklaması

AK Parti Aydın il teşkilatında, il başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

21.08.2017 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın il teşkilatında, il başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı binasında anket usulü yapılan yoklamada üyeler, il başkanlığı için uygun gördükleri üç ismi belirtti.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan AK Parti Aydın İl Koordinatörü Manisa Milletvekili Murat Baybatur, mevcut başkan Ömer Özmen'in il başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını söyledi.

Tüm kademelerle geniş bir istişare içerisinde olduklarını dille getiren Baybatur, şunları kaydetti:

"Bunun yanında sivil toplum örgütleriyle, kanaat önderleriyle ve halkımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde genel merkezimiz Aydın ile ilgili bir karar açıklayacak. Burada yapılan temayül yoklamasında da arkadaşlarımızdan il başkanlığı için üç isim yazmasını istedik. En az üç isim üzerinde yoğunlaşacağız. Sonrasında da sayın cumhurbaşkanımızın genel başkanlığını yaptığı partimizin Aydın il başkanını belirleyeceğiz."

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Ömer Ünal da 2019 seçimlerine AK Parti'yi taşıyacak kadroyu oluşturmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, "Belde kongrelerini tamamladık. Cumartesi itibarıyla ilçe kongrelerini yapmaya başlayacağız. Temayül yoklaması sonucunda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Aydın'ı temsil edecek üç ismi sunacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Aydın İl Teşkilatında Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement