AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi

AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi'nde Celalettin Köse yeniden il başkanı seçildi.

20.11.2017 08:44

AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi'nde Celalettin Köse yeniden il başkanı seçildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Aydın Doğan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede 600 delegeden 491'i oy kullandı.

Oyların tamamını alan mevcut başkan Köse, yeniden il başkanı seçildi.

Kongrenin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Köse, Gümüşhane'nin bugün tarihi günlerinden birini yaşadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kongreye katıldığına dikkati çeken Köse, "Cumhuriyet tarihi boyunca Gümüşhane'de ilk defa genel başkan seviyesinde partinin il kongresini büyük bir coşku ve yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Havanın yağmurlu ve kongre saatinin geç olmasına rağmen halkımız ilçelerimizden köylerimizden akın akın Cumhurbaşkanımızı bağırlarına basmak için kongremize teşrif ettiler. Gümüşhaneli hemşehrilerime kongremize uzaktan yakından teşrif eden misafirlerimize, değerli bakanlarımıza, ilimizin milletvekillerine ve belediye başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum." diye konuştu.

Köse, kongreyi büyük bir olgunluk ve suhuletle gerçekleştirerek güç tazelediklerini belirterek, bundan sonraki süreçte 2019 seçimlerine hazırlanacaklarını bildirdi.

-"Sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başlayacağız"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın gösterdiği hedef doğrultusunda, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemek için katkı sunmaya devam edeceklerini dile getiren Köse, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Gümüşhane'nin hedeflerini seçimlerde Türkiye birincisi olarak belirledi. Biz de Cumhurbaşkanımızın bu talimatları doğrultusunda yarından itibaren sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başlayacağız. Bütün Gümüşhaneli hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Herkesin gönlüne girme gayreti içerisinde olacağız. ve inşallah Gümüşhanemizi bugünkü bulunduğu noktadan daha da ileriye götüreceğiz."

Öte yandan kongreye, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Mahir Ünal, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, TBMM Çevre Komisyon Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile diğer ilgililer katıldı.

Köse'nin yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Emre Balki, Mehmet Yalçın, Adil Bayraktar, Murat Araz, Mihdat Uçan, Abdulkerim Örkmez, Hamit Kocagöz, Özcan Ulutaş, Alper Celil Varan, Ahmet Tanguroğlu, Mehmet Emin Erdoğdu, Esengül Aslan, Gürbüz Akbağ, Serdar Demirağ, Yavuz Gürbüz, Şule Yüksel Başer, Hamdi Özer, Resul Alkaç, Adem Eryılmaz, Niyazi Karagül, Sebahattin Uçar, Bayram Karabulut, Yılmaz Pezük, Sinem Yılmaz, Niyazi Gül, Naci Ağaç, Mine Özdamar, Servet Koç, Tuğba Tokmak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement