Akdeniz Oyunları'nda Basketbol Müsabakalarının Programı Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Akdeniz Oyunları'nda Basketbol Müsabakalarının Programı Açıklandı

Akdeniz Oyunları\'nda Basketbol Müsabakalarının Programı Açıklandı

- MERSİN'de düzenlenecek 17.Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın maç programı belli oldu.

13.06.2013 19:42

- MERSİN'de düzenlenecek 17. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın maç programı belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, oyunlarda Erkek Milli Basketbol Takımı, A Grubu'nda Cezayir, Mısır ve Makedonya ile mücadele edecek. B Grubu'nda ise Sırbistan, Tunus ve İtalya karşı karşıya gelecek.

Ülkemizi Mersin'in ev sahipliği yapacağı 17. Akdeniz Oyunları'nda temsil edecek olan Basketbol Milli Takımımızın müsabaka programı netlik kazandı. A Grubu'nda sırasıyla Cezayir, Mısır ve Makedonya ile mücadele edecek Ay-Yıldızlılarımız, resmi açılışı 20 Haziran'da gerçekleştirilecek organizasyondaki grup maçlarını 18, 19 ve 21 Haziran tarihlerinde yapacak. 17. Akdeniz Oyunları'nın tüm basketbol karşılaşmaları Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak.

Milli Takımımız ilk maçını 18 Haziran Salı günü saat 19: 30'da Cezayir ile yapacak. Ay-Yıldızlılarımız 19 Haziran Çarşamba 19.30'da da Mısır ile karşılaşacak. Millilerimiz A Grubu'ndaki son maçında ise 21 Haziran Cuma günü saat 20.00'de Makedonya ile mücadele edecek. Akdeniz Oyunları'nda yarı finallerle 5.'lik-6.'lık maçını kapsayan ikinci tur müsabakaları 22 Haziran'da yapılacak. Final ile 3'üncü ve 4'üncüyü belirleyecek karşılaşma ise 25 Haziran'da oynanacak.

DHA (FG) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akdeniz Oyunları'nda Basketbol Müsabakalarının Programı Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement