Görüntü büyük tepki çekmişti! 18 bin lira gibi komik bir ceza ödeyip serbest kaldılar - Son Dakika
Güncel

Görüntü büyük tepki çekmişti! 18 bin lira gibi komik bir ceza ödeyip serbest kaldılar

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir grup, ineğe zorla alkol içirip o anları kayda aldı. Büyük tepki çeken olayın ardından gözaltına alınan 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ayrıca şahıslara toplam 18 bin 216 lira para cezası kesildi.

09.11.2023 15:18

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ineğe alkol içirip o anları kayda alan ve gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 kişi, ifadelerinin sonrasında serbest bırakıldı. Ayrıca şahıslara, Akyazı Kaymakamlığınca toplam 18 bin 216 lira para cezası kesildi.

HAYVANA EZİYET ETTİLER

Karapürçek Yazılıgürgen Mahallesi'nde hayvan alım satımı yaptıkları öne sürülen grup, bir büyükbaş hayvana zorla alkol içirerek eziyet etti. Şahıslar o anları cep telefonuyla kayda alırken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı. Olayın ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

İneğe alkol içirip o anları kayda alan 4 kişi serbest bırakıldı

18 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

Yapılan çalışma çerçevesinde Hayvanları Koruma Kanunu doğrultusunda 4 şahıs gözaltına alınarak adliyeye götürüldü. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan şahıslara Akyazı Kaymakamlığınca toplam 18 bin 216 lira idari para cezası kesildi.

Görüntü büyük tepki çekmişti! 18 bin lira gibi komik bir ceza ödeyip serbest kaldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görüntü büyük tepki çekmişti! 18 bin lira gibi komik bir ceza ödeyip serbest kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement