Alaplı'da Bir Kişi Fetö Operasyonunda El Konulan Yurdun Eşyalarını Sattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alaplı'da Bir Kişi Fetö Operasyonunda El Konulan Yurdun Eşyalarını Sattı

Alaplı\'da Bir Kişi Fetö Operasyonunda El Konulan Yurdun Eşyalarını Sattı
26.08.2016 16:38

Zonguldak’ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda devredilen yurdun eşyalarını sattığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda devredilen yurdun eşyalarını sattığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyonda FETÖ ile bağlantısı olduğu ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, FETÖ operasyonu kapsamında Alaplı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Milli Emlak'a devredilen, söz konusu yurttan bazı eşyaların bir kamyona yüklenip götürüldüğünün istihbaratını aldı.

KOM ekipleri, söz konusu yurtta güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde E.Y.'nin yurdun sandalye, masa gibi eşyalarını 2. el eşya olarak sattığını ortaya çıkardı. Polisteki sorgusu tamamlanan E.Y., Alaplı Adliyesi'ne sevk edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alaplı'da Bir Kişi Fetö Operasyonunda El Konulan Yurdun Eşyalarını Sattı - Son Dakika


Advertisement