Ali Babacan: "Hızla Konteynerlere Geçiş Planı Yapılmalı ve Açıklanmalı. İhtiyaçlar Hayati, Önlemler Hızlandırılmalı" - Son Dakika
Güncel

Ali Babacan: "Hızla Konteynerlere Geçiş Planı Yapılmalı ve Açıklanmalı. İhtiyaçlar Hayati, Önlemler Hızlandırılmalı"

Ali Babacan: "Hızla Konteynerlere Geçiş Planı Yapılmalı ve Açıklanmalı. İhtiyaçlar Hayati, Önlemler Hızlandırılmalı"

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Adıyaman’ın ardından Malatya’dayız. Çadırlar var ama yetersiz. Barınma ihtiyacı karşılanmalı. Hızla konteynerlere geçiş planı yapılmalı ve açıklanmalı. İhtiyaçlar hayati, önlemler hızlandırılmalı” dedi.

11.03.2023 20:41  Güncelleme: 20:45

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, " Adıyaman'ın ardından Malatya'dayız. Çadırlar var ama yetersiz. Barınma ihtiyacı karşılanmalı. Hızla konteynerlere geçiş planı yapılmalı ve açıklanmalı. İhtiyaçlar hayati, önlemler hızlandırılmalı" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, eşi Ülkü Zeynep Babacan ile birlikte deprem bölgesi ziyaretlerine devam ediyor. Ali Babacan, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğraf paylaşarak şu notu düştü:

"Adıyaman'ın ardından Malatya'dayız. Çadırlar var ama yetersiz. Barınma ihtiyacı karşılanmalı. Hızla konteynerlara geçiş planı yapılmalı ve açıklanmalı. İhtiyaçlar hayati, önlemler hızlandırılmalı."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ali Babacan: 'Hızla Konteynerlere Geçiş Planı Yapılmalı ve Açıklanmalı. İhtiyaçlar Hayati, Önlemler Hızlandırılmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement