Alkollü sürücü Benjamin Franklin dolarıyla güldürdü - Son Dakika
Güncel

Alkollü sürücü Benjamin Franklin dolarıyla güldürdü

Antalya'da alkollü araç kullanıp park eden sürücü, polisler tarafından uyandırılınca cebinden çıkardığı Benjamin Franklin fotoğrafı bulunan 100 dolarlık banknotu gazetecilere göstererek kendisiyle benzerliğini anlattı. Alkollü sürücü, paranın sahte olup olmadığı sorusuna ise 'Benjamin amcama hakaret sayarım' cevabını verdi. Polis ekipleri tarafından hastaneye ardından emniyete götürülen sürücü ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

17.06.2023 11:35  Güncelleme: 11:37

Alkollü sürücünün elindeki dolarla güldüren iddiaları: "Benjamin amcam yörüklerin efesi..."

ANTALYA - Antalya'da alkollü araç kullanıp park ettiği sokakta sabah polisler tarafından uyandırılan ve halen alkollü olan sürücü cebinden çıkardığı doları gazetecilere gösterip üzerindeki Benjamin Franklin fotoğrafı ile arasında benzerliği anlattı.Alkollü sürücü paranın sahte olup olmadığı sorusuna ise. " Benjamin amcama hakaret sayarım" cevabını verdi.

İlginç olay Serik ilçesi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesinde yaşandı. Gece alkollü olarak kullandığı araçla park halineki otomobillere çarpıp zarar veren sürücü bir sokakta aracını park edip içinde sızdı. Vatandaşların ihbarı üzerine otomobiline bulunup uyandırılan alkollü sürücü polisler araçta arama yaparken karnı acıkınca cebinden 100 Dolarlık banknot çıkartıp yemek söylemek istedi. Mustafa Y. gazetecilerin çekim yaptığını görüncü dolar üzerinde resmi bulunan ve ABD'nin kurucularından olan Benjemin Franklin'i kendisine benzetip bununla da yetinmedi ve Franklin'in Hacı Hamzalı yörüklerinden olduğunu söyledi.

Cebinden çıkardığı 100 dolarlık banknotlardan birini eline alıp fotoğrafıyla kendini yan yana getirerek benzerliği anlatmaya çalışan alkollü sürücü "En çok sevdiğim amcam. Benzemez mi hiç, baksanız ya. Benjamin Amcam ve ben. Benim ana tarafım Karakoyunlu Yörüklerinden, babam ise Hacı Hamzalı Yörüklerinden. Benjamin Amca da aynı Hacı Hamzalı yörüklerinin başı gibi" dedi. Polis ekipleri ile ilginç diyaloğa giren alkollü genç, paranın sahte olup olmadığı sorusuna ise, " Benjamin Amcama hakaret sayarım" diye konuştu.Ekipler otomobilde yaptığı incelemenin ardından şahsı, önce hastaneye ardından emniyete götürdü. İfadesi alınan sürücü serbest bırakıldı.

Alkollü sürücü Benjamin Franklin dolarıyla güldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü sürücü Benjamin Franklin dolarıyla güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement