Altınova’ya Hizmet Binası - Son Dakika
Güncel

Altınova’ya Hizmet Binası

Altınova’ya Hizmet Binası

Osmangazi Belediyesi'nce Altınova Mahallesi'nde Yaptırılan Hizmet Binası'nın Açılışı, Siyasilerden Yoğun İlgi Gördü.

21.01.2011 19:02  Güncelleme: 19:08

Osmangazi belediyesi'nce altınova mahallesi'nde yaptırılan hizmet binası'nın açılışı, siyasilerden yoğun ilgi gördü. Açılışa Vali Vekili Hüseyin Demirciler, Bursa Milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Canan Candemir Çelik, Ali Kul, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Osmangazi Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun sunduğu halkoyunları gösterisiyle başlayan törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Yaşanabilir bir kent için tüm gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Dündar, "Bir taraftan kentin her köşesine hizmet binaları, spor tesisleri ve parklar yaparken, bir taraftan da " Brüksel'de Bursa Günleri" adlı organizasyonla Avrupa Birliği'nin başkentinde Bursa'yı dünyaya tanıtma çabası içindeyiz" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise yaptığı konuşmada "İlçe belediyemizle birlikte örnek çalışmalar ortaya koyuyoruz" dedi.

Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise yaptığı konuşmada yapılan hizmetlerin güçlü yerel yönetimlerin bir sonucu olduğunu ifade etti. Açılış konuşmalarının ardından engelli temel eğitim parkı için Dr. Ayten Bozyaka Engeli Çocuklar Hastanesi'nde kalan hastalar Başkan Dündar'a çiçek verdiler. Protokol daha sonra açılış kurdelesini keserek binayı gezdiler.

İki katlı hizmet binasının toplam kullanım alanı 420 metrekareden oluşuyor. Binanın çevresinde ise 1.352 metrekarelik alanda çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. Binanın zemin katı muhtarlık ofisi, teknik oda ve okuma salonundan oluşurken, birinci katta bir adet çok amaçlı salon ve kafeterya yer alıyor. Çevre düzenlemesi kapsamında ise yeşil alan düzenlemesinin yanı sıra çocuk oyun parkı ve engelli temel eğitim parkı yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altınova’ya Hizmet Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement