"Annem Nasıl Öldü Hala İnanamıyorum" - Son Dakika
Güncel

"Annem Nasıl Öldü Hala İnanamıyorum"

"Annem Nasıl Öldü Hala İnanamıyorum"

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin oğlu kazanın ardından konuştu.

02.08.2012 13:47  Güncelleme: 14:00

Sakarya'nın Akyazı ilçesi yakınlarında trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin oğlu Ahmet Doğançay, "Annem nasıl öldü hala inanamıyorum" dedi. Adatepe yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe Sakarya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti, eşi ve otomobilin sürücüsü de yaralandı. Kaza sonrası üzücü haberi alan Ülkü Adatepe'nin oğlu Ahmet Doğançay Amerika'dan Türkiye'ye geldi. Kazaya ve annesinin ölümüne inanamayan Doğançay,

"Ben hala inanamıyorum. Çünkü annem Amerika'ya geldi tedavilerini yaptırdık. Sağlığı çok iyiydi. Kaza nasıl oldu düz yolda, gündüz vakti, boş bir yol, düz bir yolda nasıl bir kazadır hala inanmıyorum. Biz memleketini seven ona hizmet eden, kim iyi yapıyorsa onu destekleyen gerçek Atatürkçüyüz. Atatürk nasıl bizim için ölmediyse annem de ölmedi. Annemin bizim için bıraktığı miras için çalışacağız. Cenaze töreni şuanda net değil ya cuma ikindi namazı ya da cumartesi öğle namazından sonra cenaze töreni yapacağız" diye konuştu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin evine gelerek Ahmet Doğançay'a başsağlığı dileklerini ileten Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, "Ülkü annemize bu mübarek günde rahmet diliyoruz. Atamızın kızın hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkü annemizin oğluna baş sağlığı diliyorum. Artık o atamızın ülkü annemizin bize emanetidir. Ülkü annemize yakışan bir uğurlama töreni yapacağız. Hem inançlarımızın gereğini yapacağız hem de yurttaşlarımız Ülkü anneyi uğurlarken de bağırlarına basacaklar" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Adatepe'nin cenazesi Şişli Belediyesi'ne ait araçla alınarak, İstanbul'a gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Annem Nasıl Öldü Hala İnanamıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement