Antalya - Baykal ´Durumlarının Sarsılacağını Düşünenler Suçlayıcı Değerlendirme Yapıyor' - Son Dakika
Güncel

Antalya - Baykal ´Durumlarının Sarsılacağını Düşünenler Suçlayıcı Değerlendirme Yapıyor'

Antalya - Baykal ´Durumlarının Sarsılacağını Düşünenler Suçlayıcı Değerlendirme Yapıyor\'

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal:

17.09.2010 20:55

CHP ESKİ GENEL BAŞKANI VE ANTALYA MİLLETVEKİLİ DENİZ BAYKAL:

'DURUMLARININ SARSILACAĞINI DÜŞÜNENLER SUÇLAYICI DEĞERLENDİRME YAPIYOR'

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kurultay çağrısına 'kurultay fantezilerine gerek yok' şeklinde yaklaşan Önder Sav'a kastederek, "Kendi durumlarının sarsılacağını düşünen bazı insanlar bu öneri karşısında suçlayıcı değerlendirmeler yapıyorlar" dedi.

Baykal, memleketi Antalya'nın Alanya İlçesi'nde partili Raif Karagöz'ün kızının düğününe katılmak için bugün saat 15.40'te Antalya'ya geldi. Havalimanında, CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Özer Ülken, eski il başkanı Ömer Melli ve bazı partililer tarafından karşılanan Deniz Baykal, VIP Salonu'nda partili başkanlarla 1 saat basına kapalı toplantı yaptı.

VIP Salonundan çıktıktan sonra yaptığı 'kurultay çağrısı' ve Genel Sekreter Öder Sav'ın 'kurultay fantezilerine gerek yok' şeklindeki beyanatı sorulan Deniz Baykal, şunları söyledi:

"Ben söylenmesi gerektiğine inandığım her şeyi parti sorumluluğu duygusu içinde ifade ettim. Kendi durumlarının sarsılacağını düşünen bazı insanlar bu öneri karşısında suçlayıcı değerlendirmeler yapıyorlar. Ona bir katkı yapmak niyetinde değilim. Söylenmesi gereken her şeyi söyledim. Benim sözlerimi dikkatli okurlarsa her şey içinde var.'

Baykal daha sonra Manavgat'a hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Baykal ´Durumlarının Sarsılacağını Düşünenler Suçlayıcı Değerlendirme Yapıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement