Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ortaokul 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflar düzeyinde yapılan Performans Takip Sınavı'nın bu yılki birincisi yine İSTEK Antalya Yeditepe Koleji oldu.

13.06.2013 12:22

Foto: Merkezden fotolar

===

İSTEK, PTS'de yine birinci

ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde ortaokul 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflar düzeyinde yapılan Performans Takip Sınavı'nın bu yılki birincisi yine İSTEK Antalya Yeditepe Koleji oldu. İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencilerinden 5 öğrenci ve 8'inci sınıf öğrencilerinden 1 öğrenci, sınavda 700 tam puan alarak okullarının gurur kaynağı oldu. İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Ortaokulu 5'inci sınıflarda 42, 6'ncı sınıflarda 21, 7'nci sınıflarda 32, 8'inci sınıflarda 28 öğrenci ilk 100'de yer aldı. Antalya birincisi olmanın gururunu yaşayan İSTEK'liler, başarılarının sevincini pasta keserek kutladı.

ANTALYA,

Foto: Öğrencilerin fotosu

===

Borsa Lisesi 13'üncü mezunlarını verdi

ANTALYA Ticaret Borsası Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi, 13'üncü mezunlarını verdi. Bu yıl 346 öğrencinin mezun olduğu okulda mezuniyet töreni düzenlendi. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, 15 yıl önce Antalya'ya bir eğitim kurumu kazandıran dönemin ATB yönetimine teşekkür ederken, ebediyete intikal eden borsa yöneticilerini rahmetle andı.

Mezun olanların hayatında yeni bir dönem başladığını belirten Çandır, "Burada elde ettiğiniz deneyim ve eğitim öğretimle bizleri geleceğe taşıyacaksınız. Sizlere hayatınızda başarılar diliyorum" dedi. Okul Müdürü Cahit Öztürk de okula yaptıkları destekler nedeniyle ATB yönetimine teşekkür etti. Törende okulu dereceyle bitiren öğrencilere iPad ve altın hediye edildi.

Şenlik havasında geçen mezuniyet töreninde Borsa Lisesi halkoyunları ekibi, bir gösteri sundu. Modern dans gösterisi de sunan öğrenciler, 'Aşkın Gözyaşı' adlı oyundan bir bölümü sahneledi. Törende okul birincileri yaş kütüğüne çivi çakarken, mezuniyet andı, bayrak devir teslim töreninin ardından mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, keplerini havaya fırlattı.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Törenden foto

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement