Antalya'da 1 Mayıs kutlamaları coşkuyla gerçekleşti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da 1 Mayıs kutlamaları coşkuyla gerçekleşti

Antalya\'da 1 Mayıs kutlamaları coşkuyla gerçekleşti
01.05.2023 19:59

Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Siyasi parti, dernek ve sendika üyeleri Güllük Caddesi üzerindeki Aydın Kanza Parkı önünde bir araya geldi ve Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında sloganlar atıldı ve marşlar söylendi. Meydanda kurulan sahnede konuşmalar yapıldı ve şarkılar eşliğinde halay çekildi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

ANTALYA'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, yüzlerce kişi tarafından coşkuyla kutlandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlamak isteyen siyasi parti, dernek ve sendika üyesi yüzlerce kişi, Güllük Caddesi üzerindeki Aydın Kanza Parkı önünde bir araya geldi. Bayrak, flama ve pankart taşıyan katılımcılar, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca slogan atan, marşlar söyleyen grup, ellerinde dövizler ve pankartlar taşıdı. Bazı katılımcıların 6 Şubat günü meydana gelen depremle ilgili dövizler de taşıdığı görüldü. Yürüyüşe bazı kişilerin bebekleriyle, bazı kişilerin ise evcil hayvanlarıyla katıldıkları görüldü.

Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen kalabalık çalan şarkılara eşlik edip, halay çekti. Meydanda kurulan sahnede siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri konuşmalar yaptı. Yürüyüşe CHP, Yeşil Sol Parti ve TİP'in milletvekili adayları da katıldı.

Polis ekipleri yürüyüş güzergahı boyunca geniş güvenlik önlemleri aldı. Güzergaha çıkan yollar demir bariyerlerle çevrildi. Alana giriş yapmak isteyenler polis tarafından arandıktan sonra alındı. Yürüyüş sırasında polis helikopteri havadan denetimlerini sürdürdü. (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 1 Mayıs kutlamaları coşkuyla gerçekleşti - Son Dakika


Advertisement