Antalya'da Kaybolan Kişilerin Bulunması - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Kaybolan Kişilerin Bulunması

Antalya\'da Kaybolan Kişilerin Bulunması

İngiliz David James Alan Mackie'nin babası Christopher Mackie: "Türk yetkililere çocuklarımız için gösterdikleri çaba nedeniyle teşekkür ediyoruz.

19.01.2015 15:10

Kemer ilçesinde Likya yolu yürüyüşü sırasında kaybolanlardan İngiliz David James Alan Mackie'nin babası Christopher Mackie, Türk yetkililere gösterdikleri çaba nedeniyle teşekkür etti.

Anne Alison ile hastane önünde açıklamada bulunan Christopher Mackie, çocukları bulmak için yetkililerin büyük bir çaba gösterdiğini söyledi. Oğlunu karşısında gördüğünde çok mutlu olduğunu dile getiren Mackie, "Türk yetkililere çocuklarımız için gösterdikleri çaba nedeniyle teşekkür ediyoruz. Onlara her zaman bizim için yaptıkları için minnettar olacağız" dedi.

Oğluyla en son 10 gün kadar önce görüştüğünü ifade eden Mackie, "O zaman oğlum İstanbul'daydı. Antalya'ya yürüyüşe gideceğini söylemişti. Böyle bir olayla karşılaşacağımızı tahmin etmiyordum ama şimdi çok mutluyum" diye konuştu.

Hollandalı Friso Anne Antoney de Vries'in annesi Annehe de Vries de Bout ise Türk yetkililerin kendilerine büyük ilgi gösterdiğini kaydetti. Bu kadar kişinin çocuklarıyla ilgileneceğini tahmin etmediklerini anlatan Bout, "Çocuklarımızı heyecanla bekledik. Tek düşündüğümüz helikopterin gelmesiydi. Çok mutluyuz. Herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Marije de Groot'un annesi Gonnie Van Kranenburg ise çocuğunu sağlıklı bir şekilde karşısında gördüğü için çok mutlu olduğunu vurguladı.

Öte yandan gençlerin öğrenci değişim programıyla geldikleri Türkiye'de Kadir Has ve Boğaziçi üniversitelerinde öğrenim gördüklerini, 11 Ocak'ta 5 günlük Likya Yolu yürüyüşüne çıktıkları bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Kaybolan Kişilerin Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement