Arabasına Düşkün Babalar Eskiyen Farlarını Crystalite ve Restorlite ile Yeniliyor - Son Dakika
Güncel

Arabasına Düşkün Babalar Eskiyen Farlarını Crystalite ve Restorlite ile Yeniliyor

Arabasına Düşkün Babalar Eskiyen Farlarını Crystalite ve Restorlite ile Yeniliyor

Yenilikçi uygulamaları ülkemize getiren KBT Kimya, otomotiv sektöründe devrim yaratan Cyristalite ve Restorlite ürünlerinde 10-25 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü kampanyası yapıyor.

15.06.2011 13:12

KBT Kimya, Japonya menşeili, Malezya üretimli çevre dostu ürünleriyle hem ekonomiye hem doğaya katkıda bulunuyor. KBT Kimya'nın Türkiye'ye getirdiği "Cyristalite" ve "Restorlite" sayesinde, eskiyip matlaşan araba farları yepyeni bir görünüme kavuşup, isteğe göre renklendirilebiliyor. Firma, çevre dostu, uygulaması kolay bu ürünlerde 10-25 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Arabası konusunda titiz davranan, onu kişiselleştirmeyi seven babalar Restorlite ile eskiyen araba farlarını yenileyip, Crystalite ile de diledikleri gibi renklendirebilecekler. Kampanya çerçevesinde, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan servise gelenler, 100 TL olan Restorlite uygulamasından % 20 indirimle yararlanabilecek. Crystalite uygulaması ise Babalar Gününe özel 200 TL yerine % 30 indirimle yapılacak.

Cyristalite ve Restorlite uygulaması için başvurulacak servis: Yıldırım Kardeşler Atatürk Organize Sanayi Bölgesi No: 158 İstanbul Tel: 0212 346 32 52

Yıpranmış farlar için en iyi çözüm…

Dünyanın bir numaralı far bakım solüsyonu olan Restorlite sayesinde, 20 dakika içinde farlar yepyeni, parlak bir görünüme sahip oluyor. Japon nano-sıvı cam teknolojisine sahip Restorlite ile cam gibi olan polikarbonat farlar, daha iyi ışık geçişi sağlıyor. Restorlite uygulamasından sonra özeliğini yitirmiş yüzey parlaklığını geri kazanıyor, RestorGlass ile de koruma altına alınarak oksidasyon olasılığı azalıyor. Yenilenen farların ömrünü de uzatan uygulama, koruma özelliği olmayan diğer far yenileme sistemlerinden farkını ortaya koyuyor.

Farlarınızı hem renklendirin hem koruyun

Polikarbonatı kristale dönüştüren Crystalite, ışık geçişini artırarak, matlaşmış farları yenileyerek daha parlak yapıyor. Aynı zamanda farları koruyucu bir katman olarak da görev yapan ürün, uygulandığı farların çizilme ve ısı dayanımını da artırıyor. Crystalite, farklı renk seçenekleri ile modifiye tutkunlarına arabasını kişiselleştirme imkanı da yaratıyor. Arabasının gövdesi ile uyumlu far isteyenler, açık-koyu yeşil, açık-koyu mavi, violet, pembe ve siyah renklerinden birini seçerek uygulayabiliyor. Farları yenilediği gibi çarpıcı bir efekt etkisi de yaratan Crystalite, 30 dakika gibi kısa bir sürede ve pratik bir şekilde uygulanabiliyor.

KBT Kimya Sanayi

KBT Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.; ticaret ve kimya sektörlerinde geniş iş deneyimlerine sahip Işık Tolgay ve Müjde Tolgay tarafından 2010 yılında kurulan bir firma. Kısa vadede KristalBond'u Türkiye'nin her bölgesinde tanıtmayı ve her ilde bayilik vermeyi planlayan firma, orta vadede ise üretimi Malezya'dan Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor. KBT Kimya, yakın dönemde Türkiye ve bölge pazarına KristalBond dışında yeni ürünler getirmeye de hazırlanıyor. KBT Kimya, KristalBond'un Türkiye dışında Avrupa, Kuzey Afrika, Kuzey ve Güney Amerika bölgeleri distribütörlüğünü de yürütüyor. Brezilya ve Azerbaycan'da da kendi ofislerini açmayı düşünüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arabasına Düşkün Babalar Eskiyen Farlarını Crystalite ve Restorlite ile Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement