Arnavutluk'ta Bayram Namazı İçin Camiler Yetersiz Kaldı, Yollar Taştı - Son Dakika
Güncel

Arnavutluk'ta Bayram Namazı İçin Camiler Yetersiz Kaldı, Yollar Taştı

Arnavutluk\'ta Bayram Namazı İçin Camiler Yetersiz Kaldı, Yollar Taştı

Kurban Bayramı Arnavutluk'ta büyük bir coşkuyla kutlandı.

07.11.2011 11:56

Arnavutluk CUMHURBAŞKANI, MECLİS BAŞKANI VE BAŞBAKAN ARNAVUTLUK MÜSLÜMAN TOPLULUĞU BAŞKANINI ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI TEBRİK ETTİ

Kurban Bayramı Arnavutluk'ta büyük bir coşkuyla kutlandı. Sabahın erken saatlerinden camiler dolup taştı. Başta Başkent Tiran olmak üzere büyük şehirlerde camiler kalabalık cemaate dar gelerek yollar trafiğe kapatıldı. Tiran'da binlerce Müslüman saf tutarak Bayram namazını Şehitler Bulvarında kıldı. Kadınlar da parkta seccadelerini sererek bayram namazına katıldılar. Arnavutluk Müslüman Topluluğu Başkanı Selim Muça, bayram namazını kıldırdıktan sonra Müslümanların Kurban Bayramını tebrik ederek, bu Bugünü, kurban kesmekle, birbirimizi ziyaret etmekle ve ailemizle birlikte geçirelim dedi.

Hutbeyi okuyan imam da bayramın önemine değinerek, Biz hiçbir zaman, hiçbir dönemde Allah'tan, Peygamberden ve birbirimizden ayrılmamalıyız dedi.

Bayram namazı kılındıktan sonra kurbanlar kesildi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, Meclis Başkanı Jozefina Topalli ve Başbakan Sali Berişa, Selim Muça'yı ziyaret ederek Kurban Bayramını tebrik ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutluk'ta Bayram Namazı İçin Camiler Yetersiz Kaldı, Yollar Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement