İtalya Askeri Ataşe'si Tümamiral Emanuele BOTTAZZİ, İsviçre Askeri Ataşe'si Yarbay Michel ROSSIER, Norveç Askeri Ataşe'si Albay Roy Corrin GROTTHEIM, Macaristan Askeri Ataşe'si Albay Zoltain Sallai, İsveç Askeri Ataşe'si Albay Peter Adosfsson ve Avusturya Askeri Ataşe'si Albay Kuit Rodner oluşan heyet Kürt sorunun çözümü ve çözüm süreci ili ilgili olarak bölge halkının görüşlerini almak amacıyla bölge gezileri kapsamında Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu'nu ziyaret etti.
Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu'nun Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Bedirhanoğlu heyetin kendilerini ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ateşeler ise ziyaret amaçlarının Kürt sorunun çözümü için devam eden çözüm süreci ile ilgili halkın, siyasetçilerin ve kurumlar ile görüş alış verişinde bulunmak olduğunu söyledi.
Basına kapalı olarak devam eden sohbetin ardından Belediyeden ayrılan heyete Belediye başkanı tarafından Hakkari balı takdim edildi.
Son Dakika › Güncel › Askeri Ateşeler Hakkari Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.