Ata Demirer Seyirciyle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Ata Demirer Seyirciyle Buluşuyor

Ata Demirer Seyirciyle Buluşuyor

Haftalarca Vizyonda Kalan Ve Yaklaşık 2,5 Milyon Seyirciye Ulaşan Eyyvah Eyvah Filminin İkincisini Yazan Ata Demirer, Bu Heyecanlı Çalışmasına 1 Günlüğüne Ara Verip İstanbul'a Geliyor.

09.06.2010 13:17  Güncelleme: 14:36

2 sezondur sahnelediği tek kişilik gösterisi "Ata Demirer Show" ile kapalı gişe oynayan ATA DEMİRER Perşembe akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da, yoğun gündem ve yağmur nedeniyle sıkıntılı bir hafta geçiren İstanbul'a kahkahayı getirecek! Türkiye'den manzaralar, özel tipler, kahkahaların arasına serpiştirilen müzikal geçişler ve gündemi yakından takip eden esprilerin yer aldığı gösteri ile, Ata Demirer 10 Haziran akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde olacak.

Yaz programının tek İstanbul gösterisini yapacak olan Demirer, hemen Bozcaada'ya dönerek, senaryosunu tamamlayacak.

YENİ ŞARKILARI İLE EMMA SHAPPLIN DE BOĞAZ KIYISINDA!

Ata Demirer'in ardından sahne, 11 Haziran Cuma günü yeni albümü "Macadam Flower" ile Emma Shapplin'in olacak. Günümüzün modern divası, ünlü soprano Emma Shapplin yeni albümünün parçalarını hayranlarına duyuracak. Daha önce bir çok kez Türkiye'ye gelen ve müziğin önde gelen isimleriyle düet yapan sanatçının ülkemizde önemli bir hayran kitlesi bulunuyor. Hayranlarının uzun zamandır beklediği bu albüm ve klasikleşmiş şarkılarının da olacağı repertuarı ile sanatçı Cuma akşamı Boğaz'da müzik ziyafeti verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ata Demirer Seyirciyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement