Athena Gökhan, 29 Ekim kutlamaları için İmamoğlu ve Yavaş ile anlaştı - Son Dakika
Güncel

Athena Gökhan, 29 Ekim kutlamaları için İmamoğlu ve Yavaş ile anlaştı

Yerel seçimler öncesi İmamoğlu ve Yavaş'a destek veren Athena Gökhan, 29 Ekim'de hem Ankara hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi için sahneye çıkacak.

25.10.2019 16:15  Güncelleme: 16:37

31 Mart seçimleri öncesi CHP'nin belediye başkan adayları İmamoğlu ve Yavaş'a destek veren Athena Gökhan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı kutlamalarda sahne alacağı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de megakentin birçok noktasında çeşitli kutlamalar yapacak.

İMAMOĞLU DUYURDU

Bu kapsamda Ekrem İmamoğlu ile sık sık bir araya gelen Athena Gökhan da sahne alacak. İBB Başkanı İmamoğlu, Athena Gökhan'ın yanı sıra Şevval Sam'ın da İstanbullularla buluşacağını açıkladı.

Athena Gökhan, <a class='keyword-sd' href='/29-ekim/' title='29 Ekim'>29 Ekim</a> kutlamaları için İmamoğlu ve Yavaş ile anlaştı

MANSUR YAVAŞ DA TWİTTER'DAN AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Athena'nın sahne alacağını açıkladı.

Athena Gökhan, 29 Ekim kutlamaları için İmamoğlu ve Yavaş ile anlaştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kişisel Twitter hesabında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Yavaş, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Athena konseriyle hep birlikte kutlayacağız. Bayram coşkusunu beraber yaşamak için tüm vatandaşlarımızı 29 Ekim Salı günü saat 20.30'da Anıtpark'a bekliyorum" dedi.

Athena Gökhan, 29 Ekim kutlamaları için İmamoğlu ve Yavaş ile anlaştı

ATHENA'NIN İLK PROGRAMI ANKARA'DA

Athena'nın 29 Ekim akşamı saat 20:30'da önce Ankara'da sahne alıp ardından İstanbul'daki programlara dahil olacağı öğrenildi.

Athena Gökhan, 29 Ekim kutlamaları için İmamoğlu ve Yavaş ile anlaştı

Son Dakika Güncel Athena Gökhan, 29 Ekim kutlamaları için İmamoğlu ve Yavaş ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • tunahan: neden olmasın ki? uğur ışıldak mıdır fırıldak mıdır nedir o konser vereceğine, athena versin. hem insanlar azıcık kaliteli müzik dinlemiş olurlar. 7 22 Yanıtla
    TÜRK: Kime göre kaliteli müzik saçmalamışsın 8 2 Sen kim: Müzik kalitesini sen mi belirliyon. Kalitesizz 6 2 BABA : kalitenizi (seveyim ) .... 5 3 Sen kim: Müzik kalitesini sen mi belirliyon. Kalitesizz 3 0
  • orhan: yobazlar siz gidin arapca anlamdıgınız bir şeyler dinleyin yada arabesk acın kesin bir yerinizi 2 16 Yanıtla
  • hadi bakalım : meyveler hasat vermeye başladı 13 1 Yanıtla
  • Ahmet: Başladılar çalışmaya artık konserler,heykeller yapılmaya başlar.Ankara ve istanbullunun paraları buralara gider.Metrobüs kuyrukları devammmm... 12 2 Yanıtla
  • yalaka: işte sanatçı buuu arkadaş sanatçıı işte göremeyen gönsün bidaha baksın 6 6 Yanıtla
    suat genç: yalakanın en önde gideni 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement