Aydın Cumhurbaşkanı ile Başbakanın Doğum Günü Aydın'da Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Aydın Cumhurbaşkanı ile Başbakanın Doğum Günü Aydın'da Kutlandı

Aydın Cumhurbaşkanı ile Başbakanın Doğum Günü Aydın\'da Kutlandı

Cumhurbaşkanı ile Başbakanın doğum günü Aydın'da kutlandı AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günleri için kutlama programı düzenledi.

27.02.2016 11:04

Cumhurbaşkanı ile Başbakanın doğum günü Aydın'da kutlandı

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günleri için kutlama programı düzenledi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kongre Salonu'nda gerçekleşen kutlama programına; AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Besli, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Partili Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve partililer katıldı.

ADÜ Camii İmamı Muhammet Aydın, etkinlikte Kuran'dan bölümler okudu. Üniversiteli gençlerin çekmiş olduğu kısa film ve sokak röportajlar izlendi. Partililerden Ceylan Cesur ve Emine Kıymaz şiir okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seslendirdiği 'Ey Sevgili' isimli şiiri de Ayşenur Babayiğit işaret diliyle okudu. Programda konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Enes Yıldız, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Başbakanımız Davutoğlu, bu davanın en çok koşturan ve ter akıtan adamlarıdır" dedi.

BESLİ, "1994 YILINDA DERİN DEVLET TEHDİT ETTİ"

Programa konuşmacı olarak katılan İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Besli, 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Belediye Başkanı Adayı olmasından birilerinin rahatsız olduğunu ve derin devlet olarak tabir edilen kişilerce tehdit edildiğini iddia ederek, "1980'den önce bizim gençliğimiz eline silah almadı. Korkaklar mıydı? Hayır. Azlar mıydı? Hayır. Recep Tayyip Erdoğan daha o zamandan bu işin silahla, adam dövmeyle olmayacağını fark etmişti. O da İstanbul Gençlik Kolları Başkanı olduğunda kimsenin eline silah almasına izin vermedi. 1994 yılında Belediye Başkanı Adayı olduğunda derin devlet diye tabir edilen birileri Tayyip Erdoğan'ı arayıp 'adaylıktan çekil' diyor. 'Hayır' diyor. 'O zaman bomba patlar' diyorlar yine 'hayır' diyor. Sabahında Refah Partisi irtibat Bürosunda bomba patlatılıyor ve bir kardeşimiz şehit oluyor, iki kardeşimiz de yaralanıyor. Tayyip Erdoğan'ı tekrar arıyorlar, diyorlar ki 'çekil', yine 'hayır' diyor. Bu kez başka bir şey yapmaya çalışıyorlar ama orayı pas geçeyim, beceremiyorlar" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi de anlatan Besli, Erdoğan'ın çevresindeki herkesin gençlik kollarında daha önceden birlikte çalıştığı kişiler olduğunu vurguladı. Gençlere öğüt de veren Besli, "Önce insan olacaksınız, sonra siyasi olacaksınız" dedi.

Ömer Faruk Besli'nin konuşmasının ardından üzerinde iki liderin fotoğraflarının bulunduğu pasta kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Cumhurbaşkanı ile Başbakanın Doğum Günü Aydın'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement