Ayvalık'ta düzensiz göçmen operasyonu: 18 göçmen ve 3 organizatör gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta düzensiz göçmen operasyonu: 18 göçmen ve 3 organizatör gözaltına alındı

Ayvalık\'ta düzensiz göçmen operasyonu: 18 göçmen ve 3 organizatör gözaltına alındı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyen 18 düzensiz göçmen ile bu göçmenlere para karşılığı yardım ettikleri değerlendirilen 3 Irak uyruklu organizatör gözaltına alındı. Operasyonda, 9'u çocuk 18 Afganistan uyruklu göçmen ile 3 Iraklı organizatör yakalandı. Polis ekiplerince şüphelilerin üst aramasında organizatörlükten kazandıkları değerlendirilen 20 bin 700 lira ile 100 dolar ele geçirildi.

19.12.2023 17:17

Ayvalık'ta 18 düzensiz göçmen ve 3 organizatör yakalandı

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 18 düzensiz göçmen ile bu göçmenlere para karşılığı yardım eden 3 Iraklı organizatör gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 3 özel araca operasyon düzenledi. Yapılan çalışmada, 9'u çocuk 18 Afganistan uyruklu göçmen ile 3 Iraklı organizatör yakalandı. Şüphelilerin üst aramasında organizatörlükten kazandıkları değerlendirilen 20 bin 700 lira ile 100 dolar ele geçirildi. 3 organizatör hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta düzensiz göçmen operasyonu: 18 göçmen ve 3 organizatör gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement