Bahçeli : 9 Üye Hukuk Cinayeti İşlemiş, İsimlerini Arınmayacak Şekilde Lekelemişlerdir (2) - Son Dakika
Güncel

Bahçeli : 9 Üye Hukuk Cinayeti İşlemiş, İsimlerini Arınmayacak Şekilde Lekelemişlerdir (2)

Bahçeli'den MÜEZZİNOĞLU'NA YANIT: SAĞLIK BAKANLIĞI'NIN SAĞLIK SORUNU VARDIR MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir gazetecinin, "Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Yüce Divan'a güvenmiyoruz" şeklindeki sözlerini değerlendirmesi istemesi üzerine, "Sağlık Bakanı AKP'nin geçmişini inkar eden onların seçtiği cumhurbaşkanı ile ülkeyi 5 yıl yöneten başta sayın Abdullah Gül olmak üzere herkese hakaret etmektedir.

06.01.2015 12:40

Bahçeli'den MÜEZZİNOĞLU'NA YANIT: SAĞLIK BAKANLIĞI'NIN SAĞLIK SORUNU VARDIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir gazetecinin, "Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Yüce Divan'a güvenmiyoruz" şeklindeki sözlerini değerlendirmesi istemesi üzerine, "Sağlık Bakanı AKP'nin geçmişini inkar eden onların seçtiği cumhurbaşkanı ile ülkeyi 5 yıl yöneten başta sayın Abdullah Gül olmak üzere herkese hakaret etmektedir. Bugün Anayasa Mahkemesi'nin çoğunluğu sayın Gül'ün atadıklarıdır. Dolayısıyla Sağlık Bakanlığı'nın sağlık sorunu vardır. Bu sorunu Anayasa Mahkemesi'nde değil Sağlık Bakanlığı'na bağlı güzide hastanelerden bir tanesinde aramalıdır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli : 9 Üye Hukuk Cinayeti İşlemiş, İsimlerini Arınmayacak Şekilde Lekelemişlerdir (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement