Bakan Çavuşoğlu, Letonya Savunma Bakanı Pabriks ile Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Çavuşoğlu, Letonya Savunma Bakanı Pabriks ile Görüştü

16.05.2019 20:25

- Bakan Çavuşoğlu, Letonya Savunma Bakanı Pabriks ile görüştüRİGA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Letonya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Artis Pabriks ile bir araya geldi.

- Bakan Çavuşoğlu, Letonya Savunma Bakanı Pabriks ile görüştü

RİGA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Letonya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Artis Pabriks ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Letonya'da temaslarda bulunuyor. Çavuşoğlu, Letonya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Artis Pabriks ile bir araya geldi. Bakanlığın ziyaret defterini imzalayan Çavuşoğlu, Bakan Pabriks ile fotoğraf çekildikten sonra heyetler arası görüşmeye geçti. Görüşmenin basına açık bölümünde Bakan Pabriks ile en son 5 yıl önce görüştüklerini hatırlatan Çavuşoğlu, Pabriks'in Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye'yi savunduğunu hatırlattı. Çavuşoğlu ayrıca Letonya hükumetine Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne tam üyeliğini savunduğu için teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu, Letonya Savunma Bakanı Pabriks ile Görüştü - Son Dakika


Advertisement