Bakan Günay Urfa Standında Stres Attı - Son Dakika
Güncel

Bakan Günay Urfa Standında Stres Attı

Bakan Günay Urfa Standında Stres Attı

Şanlıurfa Standına Konuk Olan Kültür Ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Yorgunluğunu Sıra Gecesinde Attı.

11.02.2011 16:52  Güncelleme: 16:54

Şanlıurfa valiliği, şanlıurfa belediyesi, karacadağ kalkınma ajansı, şutso ve şurkav işbirliğinde emıtt fuarı'nda açılan şanlıurfa standına konuk olan kültür ve turizm bakanı ertuğrul günay, yorgunluğunu sıra gecesinde attı.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile "Ucube" tartışması yaşayan ve çok zor günler geçirdiği gözlenen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu yıl 15. si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'nın açılışına katıldı ve stantları gezdi.

Yoğun ziyaretçi akınının yaşandığı Şanlıurfa Standında Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğunun seslendirdiği birbirinden güzel Urfa türkülerine eşlik eden Bakan Günay'a kentin el sanatlarını temsil eden ürünler takdim edildi.

Şanlıurfa Valiliği adına Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Şanlıurfa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve M.Fevzi Yücetepe, Karacadağ Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Orhan Karakoyun, ŞUTSO adına Genel Sekreter M.Emin Bayaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıçoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve Valilik İl Kültür Müdürü Selami Yıldız'ın hazır bulunduğu standı ziyaret edenler arasında ünlü isimler dikkat çekti.

Bakan Günay'ın dışında İstanbul, Mardin, Burdur Valileri ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile çok sayıda belediye başkanının ziyaret ettiği Şanlıurfa standında konuklara Şanlıurfa'nın simgesi olan isot, fıstık v.b birçok hediyenin yanı sıra kentin tanıtımını sağlayan harita, broşür, cd gibi materyaller verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Günay Urfa Standında Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement