Bakan Kılıç Maçların Yayını Konusunda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç Maçların Yayını Konusunda Çalışmalar Devam Ediyor

Bakan Kılıç Maçların Yayını Konusunda Çalışmalar Devam Ediyor

Bakan Kılıç Maçların yayını konusunda çalışmalar devam ediyorGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF 1'inci Futbol Ligi maçlarının yayını konusundaki çalışmaların sürdüğünü belirterek, Bu futbol federasyonumuzla yayıncı kuruluşlar arasında yapılan çalışmalar sonucunda neticelenecek olan bir durum.

30.09.2016 16:16

Bakan Kılıç Maçların yayını konusunda çalışmalar devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF 1'inci Futbol Ligi maçlarının yayını konusundaki çalışmaların sürdüğünü belirterek, Bu futbol federasyonumuzla yayıncı kuruluşlar arasında yapılan çalışmalar sonucunda neticelenecek olan bir durum. Ama bu çalışmalar devam ediyor, inşallah en kısa süre içerisinde açıklığa kavuşturacaklar diye düşünüyorum. Biz de o noktada gerekli desteği vermeye devam ediyoruz dedi.

'ULUSLARARASI MÜSABAKALAR VE TOPLANTILAR VAR'

15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü

Buradaki söylediğimiz amaç şu Gelecekte nelerin olmaması gerektiğini iyi görelim. Yoksa biz günlük çalışmalarımıza tabi ki biz devam ediyoruz. Yani bu hafta içerisinde İstanbul'da imzaladığımız Euroleague Final Four finallerinin İstanbul'da olması. Türkiye'deki birçok organizasyonun artık uzun süre yapılamayacağı iddiasına giren bazı mihraklara, bazı ön yargılı çalışan ve Türkiye'yi olumsuz anlamda almak isteyen, hem uluslar arası hem de ulusal anlamdaki kuruluşlarda olumsuzluk pompalamak isteyenlere karşı herhalde en güzel cevaplardan birisidir. Başka uluslararası müsabakalar ve toplantılar var. Uluslarası ziyarete gelenler oluyor. Gelenlerin neredeyse hepsi Türkiye'den özür diliyor. Görüştükleri mevkidaşlarıyla görüşmeleri esnasında Türkiye'ye karşı 15 Temmuz sonrası içerisinde girmiş oldukları eksik tutumdan veya yavaş tutumdan veya destekleri noktasındaki yavaşlıktan dolayı özür diliyorlar. Burada yaşanan birçok olayı doğru analiz edemediklerini ve bundan ders çıkarttıklarını söylüyorlar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç Maçların Yayını Konusunda Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement