Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla sürdürülecek - Son Dakika
Güncel

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla sürdürülecek

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla sürdürülecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinin ihyası başta olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı. Bakan, bakan yardımcılarıyla gerçekleştirdiği ilk toplantıda, Türkiye Yüzyılı'nı çevre ve şehirciliğin de yılı yapabilmek için vatandaşlara hizmet edeceklerini belirtti.

22.06.2023 13:59  Güncelleme: 14:00

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere, kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini bildirdi.

Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle bakan yardımcılığı görevlerine atanan Fatma Varank, Hasan Suver, Refik Tuzcuoğlu ve Vedad Gürgen ile ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Mehmet Özhaseki, paylaşımında, "Başta deprem bölgesinin ihyası olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı çevre ve şehirciliğin de yılı yapabilmek için hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Rabb'im utandırmasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla sürdürülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement