Bakanlıktan, zeytin tankında sepetleme görüntüsüne inceleme - Son Dakika
Güncel

Bakanlıktan, zeytin tankında sepetleme görüntüsüne inceleme

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, bir kişinin salamura zeytin tankının içine girerek zeytinleri sepetlediğine ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü ile ilgili inceleme başlatıldığını açıklamasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, zeytin tankına giren Muharrem Avcı'yı(42) Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Hacı İshak Mahallesi'nde yakalayarak, gözaltına aldı. Avcı, suçunu eğlence amaçlı yaptığını itiraf etti ve adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Görüntülerin çekildiği işletme ise mühürlenerek faaliyetten menedildi ve işletme sahibi hakkında idari ceza uygulandı.

29.07.2023 22:24  Güncelleme: 22:25

Bakanlıktan, zeytin tankında sepetleme görüntüsüne inceleme (2)

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, bir kişinin salamura zeytin tankının içine girerek zeytinleri sepetlediğine ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü ile ilgili inceleme başlatıldığını açıklamasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, zeytin tankına giren Muharrem Avcı'yı(42) Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Hacı İshak Mahallesi'nde yakalayarak, gözaltına aldı. Polis ekiplerince işlemleri için jandarma ekiplerine teslim edildi. Avcı, ifadesinde, suçunu eğlence amaçlı yaptığını itiraf etti ve sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest kaldığı bildirildi.

Öte yandan, Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile görüntülerin çekildiği işletme Akhisar İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetten menedildiği ve işletme sahibi hakkında yine ilçe tarım müdürlüğü tarafından idari ceza uygulandığı bildirildi.

Bakanlıktan, zeytin tankında sepetleme görüntüsüne inceleme
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakanlıktan, zeytin tankında sepetleme görüntüsüne inceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement