Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Maden Şehitlerinin Ailelerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Maden Şehitlerinin Ailelerine Yardım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi\'nden Maden Şehitlerinin Ailelerine Yardım

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Soma madeninde hayatını kaybeden Balıkesirli maden işçilerinin ailelerini ziyaret etti.

31.05.2014 10:28

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Soma madeninde hayatını kaybeden Balıkesirli maden işçilerinin ailelerini ziyaret etti. Başkan Uğur, belediye olarak ailelere 2'şer bin TL ile destek oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Türkiye'yi yasa boğan Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren şehit işçilerin ailelerinin yaralarını sarmak için seferber oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Soma'da ki maden faciasında şehit olan Savaştepeli 31 işçinin evlerine tek tek ziyaret ederek geride kalan ailelere başsağlığı diledi. Başkan Uğur, faciada yaşamını yitiren 104 Balıkesirli şehit madencinin ailesine encümen kararı ile verilmek üzere Büyükşehir bütçesinden ayrılan toplum 208 bin liralık yardımları yerine ulaştırmaya Savaştepe'den başlatmış oldu. Uğur, İvrindi, Dursunbey, Bigadiç ilçelerinde yaşayan her şehit ailesine verilmek üzere arılan 2 şer bin liranın eşlerine ya da annelerine bizzat kendisi tarafından teslim edileceğini söyledi.

Edip Uğur, şehit ailelerinin yaşadığı ilçe merkezi ve Sarıbeyler, Çukurçayır, Türediler, Karacalar, Kurudere mahallelerine Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek AK Parti İl Başkanı Vekili M. Baki Yarımdağ ile 31 şehit ailesinin kapısını çaldı. Yüreği yaralı aile ve yakınlarına başsağlığı dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı, çocukları ise oyuncak vererek sevindirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Maden Şehitlerinin Ailelerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement