Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için yarın Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirildi.
BARZANİ KURMAYLARIYLA GELİYOR
AA muhabirinin IKBY'deki diplomatik kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Barzani'ye Türkiye ziyaretinde Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, Doğal Kaynaklar Bakanı Aşti Hawrami, Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi ve Maliye Bakanı Rebaz Muhammet eşlik edecek.
Başbakan Erdoğan ile Barzani'nin görüşmede, Irak'ta IŞİD'le başlayan krizi, hükümet kurma çalışmalarını ve Türkiye ile IKBY arasındaki enerji konusu ile Irak'taki sığınmacılara insani yardım konularını ele alması bekleniyor.
Son Dakika › Güncel › Barzani Yarın Türkiye'yi Ziyaret Edecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.