Baş Müzakereci Egemen Bağış: 'Rum Lideri Hristofyas Perhizine Dikkat Etsin? - Son Dakika
Güncel

Baş Müzakereci Egemen Bağış: 'Rum Lideri Hristofyas Perhizine Dikkat Etsin?

Baş Müzakereci Egemen Bağış: \'Rum Lideri Hristofyas Perhizine Dikkat Etsin?

Rum yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas, 'Güzelyurt ve Maraş iade edilmeden çözüm olmaz' dedi, KKTC'de temaslarda bulunan Türkiye'nin Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış'tan cevap gecikmedi.

15.10.2012 14:06

Rum yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas, 'Güzelyurt ve Maraş iade edilmeden çözüm olmaz' dedi, KKTC'de temaslarda bulunan Türkiye'nin Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış'tan cevap gecikmedi. Herhalde dün akşam ağır bir yemek yedi, rüyasında etkilendi ve bu tip demeçler verdi? diyen Bağış, Rum lidere perhizine dikkat etmesi çağrısında bulundu.

Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas, Güzelyurt ile Maraş iade edilmeden ve Rum göçmenlerin çoğunluğuna Rum idaresi altında geri dönme olanağı tanıyacak şekilde ciddi toprak düzenlemeleri yapılmadan Kıbrıs sorununa yaşayabilir bir çözüm bulunmasının söz konusu olmayacağını söyledi. Hristofyas'ın bu açıklamalarına Türkiye AB Başkanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'tan yanıt geldi. KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer ile görüşmesinde gazetecilerin bu yöndeki sorularına Bakan Bağış, 'Herhalde dün akşam ağır bir yemek yedi, rüyasında etkilendi ve bu tip demeçler verdi' diye yanıt verdi. Bağış, Rum lidere perhizine dikkat etmesi çağrısında bulundu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baş Müzakereci Egemen Bağış: 'Rum Lideri Hristofyas Perhizine Dikkat Etsin? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement