Şehit AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kilis'te temaslarını tamamladıktan sonra karayoluyla Gaziantep'e geldi ve IŞİD saldırısında şehit olan astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin ailesini ziyaret etti.
Şehit yakınlarının Seyrantepe Mahallesi'ndeki bayraklarla donatılan lojmanlarda kalan şehit eşi Seher Nane ve yakınlarına taziyelerini bildirirken, dışarıda ellerinde bayraklarla toplanan vatandaşlar da 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' ve 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları attı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, ziyaretin ardından şehidin evinden ayrılırken, cadde üzerinde bekleyen ve slogan atan kalabalığı görünce aracından indi ve tokalaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Başbakan Davutoğlu'na şehit ailesine yaptığı taziye ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yetkililer de eşlik etti.
Son Dakika › Güncel › Başbakan Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Özel, Suriye Sınırında (3) - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.