İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Somali Federal Cumhurbaşkanı Muhammed Abdullahi Muhammed ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Başbakan Yıldırım görüşmede, dün Londra'da düzenlenen Uluslararası Somali Konferansı sonuçlarının kardeş Somali halkı ve Somali'nin geleceği için hayırlı olması dileğini paylaştı. Başbakan ayrıca, Türkiye'nin kalkınma, güvenlik ve istikrar başta olmak üzere her alanda Somali ile dayanışma içinde olmaya devam edeceğini kaydederek, terörle mücadele alanında Somali'den işbirliği beklentimizi dile getirdi.
Somali Cumhurbaşkanı Muhammed ise görüşmede Başbakan Yıldırım'a Somali Konferansı'na katılımları için teşekkür ederek, ülkemizin Somali'ye her alanda verdiği destek için memnuniyetlerini aktardı, Cumhurbaşkanı ayrıca Somali'de kapatılan FETÖ iltisaklı okula atıfla, ülkemizle her konuda işbirliğini sürdürmeyi arzu ettiklerini dile getirdi. - Yağcı
Son Dakika › Güncel › Başbakan Somali Federal Cumhurbaşkanı ile Londra'da Görüştü - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?