Veysi Kaynak: Kılıçdaroğlu Sen Bu Metni Okurken Ne İçiyordun? - Son Dakika
Güncel

Veysi Kaynak: Kılıçdaroğlu Sen Bu Metni Okurken Ne İçiyordun?

Başbakan Yardımcısı Kaynak, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun anayasa değişiklik metniyle ilgili sözlerini eleştirerek "Allah aşkına sen bu metni okurken ne içiyordun?" dedi.

18.03.2017 20:05  Güncelleme: 21:46

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı tarafından, Anayasa Değişikliği Referandumu konulu toplantıda konuşan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

"ALLAH AŞKINA SEN NE İÇİYORDUN?"

Kaynak, Kılıçdaroğlu'nun değişiklik metni ile ilgili yaptığı açıklamalardan örnek vererek şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu yukarı çıkan merdiveni inmek için kullanır" diyen Kaynak, "Milletvekili seçilme yaşı ile ilgili bir görüş okuyacağım. Sunucu soruyor; 'Maden gençleri daha çok hayatın içine sokacağız diyorsunuz. Seçilme yaşının düşürülmesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?' CHP'nin genel başkanı diyor ki; '18 yaşa düşürülmesine evet, herhangi bir sorunumuz yok. O konuda biz anayasa değişiklik teklifini de verdik. Gençler siyasete ısınacaksa, 18'e ulaşan bir gençte rahatlıkla milletvekili, belediye başkanı olabilmeli. Şu anda bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Türkiye'nin en genç belediye başkanı bizim partimizdendir.' Bunu bugün çoluk çocuğu milletvekili yapacaksınız diyen, 26 Mayıs 2015 tarihinde CHP'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu söylemiş. Ama Kılıçdaroğlu yukarı çıkan merdiveni inmek için kullanır. Kılıçdaroğlu dümdüz yalan söylüyor. Kılıçdaroğlu şimdi milletimizin kafasını karıştırmak için yeni bir yalan ihdas etti. 'Cumhurbaşkanı isterse bir imza ile birinin elindeki malı alır, diğerine verir.' Sayın Kılıçdaroğlu, bizler okur-yazar insanlarız, bizler susadığımızda su içeriz. Hacca umreye giden olur ikram ederse zemzem içeriz. Ben çalı çok içerim. Kahve içeriz, ayran, şalgam içeriz. Allah aşkına sen bu metni okurken ne içiyordun?"

Veysi Kaynak: Kılıçdaroğlu Sen Bu Metni Okurken Ne İçiyordun?
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Veysi Kaynak: Kılıçdaroğlu Sen Bu Metni Okurken Ne İçiyordun? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement