Başbakan Yıldırım'dan, Şehit Polisin Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Başbakan Yıldırım'dan, Şehit Polisin Ailesine Taziye Ziyareti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Başbakan Yıldırım\'dan, Şehit Polisin Ailesine Taziye Ziyareti
 Güncelleme: 

Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlar İzmir saldırısının ardından şehit polisin evini ve yaralıları ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, teröristlerin dün akşam saatlerinde Bayraklı'daki İzmir Adliyesi'ne bombalı araçla saldırısında şehit olan polis Fethi Sekin'in evine taziye ziyaretinde bulundu.

40 DAKİKA KALDILAR

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından Binali Yıldırım ve yanındakiler evden ayrıldı. Kızılay ve Bayraklı Belediyesi'nin şehit evinin önünde kurduğu taziye çadırında toplanan vatandaşlar ise gece boyu çadırlardan ayrılmadı.


YARALILARI ZİYARET ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım daha sonra saldırıda yaralanıp Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görenleri de ziyaret etti, durumlarıyla ilgili doktorlardan bilgi aldı.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun da ziyaret sırasında Başbakan Yıldırım'a eşlik etti.


Yaklaşık 30 dakika süren ziyaretin ardından hastaneden ayrılan Başbakan Binali Yıldırım, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek saldırıyla ilgili bilgi aldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde 40 dakika kalan Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geçerek İzmir'den ayrıldı.

İşte o ziyaretlerden diğer kareler:


Kaynak: DHA