Başbakan Yıldırım Flaşlardan Rahatsız Oldu: Gözlerimiz Kör Olacak Yeter - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım Flaşlardan Rahatsız Oldu: Gözlerimiz Kör Olacak Yeter

Başbakan Yıldırım Flaşlardan Rahatsız Oldu: Gözlerimiz Kör Olacak Yeter
27.10.2016 10:50  Güncelleme: 11:11

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Yatırım Danışma Konseyi 9. Toplantısı'nın aile fotoğrafında flaşlardan rahatsız olunca "Gözlerimiz kör olacak, yeter." diye espri yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, yerli ve yabancı yatırımcıların bir araya geldiği, Türkiye Yatırım Danışma Konseyi 9. Toplantısı için İstanbul'a geldi.

"GÖZLERİMİZ KÖR OLACAK YETER"

Yıldırım, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ndeki toplantı öncesi katılımcılarla birlikte aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimi sırasında ardı ardına patlayan flaşlardan rahatsız olan Başbakan Binali Yıldırım, " Gözlerimiz kör olacak, yeter" diyerek espri yaptı.

ÖNEMLİ İSİMLER TOPLANTIDA

Fotoğraf çekiminin ardından toplantıya geçildi. Toplantıda Başbakan Yıldırım'a, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci eşlik ederken TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes gibi isimler de Türk iş dünyasını temsilen toplantıdaydı.

Yabancı yatırım şirketlerinin temsilcileri de toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım Flaşlardan Rahatsız Oldu: Gözlerimiz Kör Olacak Yeter - Son Dakika


Advertisement