Başsavcı İlhan Cihaner İlk Kez Törenlerde - Son Dakika
Güncel

Başsavcı İlhan Cihaner İlk Kez Törenlerde

Başsavcı İlhan Cihaner İlk Kez Törenlerde

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, İlk Kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Atatürk Anıtına Çelenk Koyarak Resmi Bir Törene Katıldı.

29.10.2010 01:22

Başsavcı Cihaner, 16 Şubat'ta gözaltına alınarak 4 ay tutuklu kalmış ve 18 Hizaran'da tahliye edilmişti.

'Erzincan Ergenekon' soruşturması kapsamında, terör örgütünün iki numaralı şüphelisi olarak dönemin Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal tarafından gözaltına alınarak 17 Şubat'ta tutuklanan ve 18 Haziran'da Yargıtay tarafından tahliyesine karar verilen Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, ilk kez resmi bir törende hazır bulundu. Başsavcı Cihaner, Vali Abdülkadir Demir , 3'ncü Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Ergüder Toptaş, Belediye Başkanı Yüksel Çakır (AKP) ile birlikte Cumhuriyetin kuruluşunun 87'nci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk koyma töreninde hazır bulundu. Tören Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından sona erdi.

Öte yandan Atatürk Anıtına çelenk sunulması öncesi belediyenin park alanında bulunan otolar, bomba arama köpekleri tarafından kontrolden geçirildi. 3'ncü Ordu Komutanlığına ait bomba arama köpekleri, Belediye Encümen Üyesi Hulusi Yetiş'e (AKP) ait olan minibüsün yanından bir türlü ayrılmadılar. Bunun üzerine çekici ile tören alanından uzaklaştırılan minibüste arama yapıldı ve iki kasa elma çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başsavcı İlhan Cihaner İlk Kez Törenlerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement