Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta için fırtına, iç kesimlerde kuvvetli, kıyı kesimlerde hafif buzlanma ve don uyarısında bulundu.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu geceden itibaren hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı, denizlerde fırtına beklendiği ifade edildi.
Açıklamada, rüzgarın kuzey ve batıdan orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli eseceği belirtildi.
İç kesimlerde kuvvetli, kıyı kesimlerde hafif buzlanma ve don olayı görülebileceği vurgulanan açıklamada, denizlerde rüzgarın kuzey yönlerden 5 ila 7, Kaş- Kumluca arasında Batı-Kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde, dalga yüksekliğinin 2 ila 4, Kaş- Kumluca arasında 2 ila 5 metre olcağı kaydedildi.
Son Dakika › Güncel › Batı Akdeniz İçin Meteorolojik Uyarı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.