Muhalefet liderlerini "Kafalarını keseriz" diyerek tehdit eden şahıs gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Muhalefet liderlerini "Kafalarını keseriz" diyerek tehdit eden şahıs gözaltına alındı

Batman'da yapılan bir sokak röportajında Kılıçdaroğlu ve Akşener'i, "Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Biz cihada hazırız, onların kafalarını da keseriz" sözleriyle adeta tehdit eden şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

30.03.2023 16:10  Güncelleme: 17:30

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, kentte seçimlere ilişkin yapılan sokak röportajında, bazı muhalefet partilerine yönelik tehdit içerikli ifadeler kullanan şüpheli İ.C.K. hakkında soruşturma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli İ.C.K, soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor. Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı da yaptığı yazılı açıklamada, İ.C.K'nin partileriyle bir ilişkisinin olmadığını duyurdu.

"KİRLİ VE UCUZ BİR ALGI OPERASYONUDUR"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "29 Mart tarihinde Batman'da çekildiği iddia edilen bir sokak röportajında sarf edilen sözleri hiçbir şekilde kabul edilemez buluyoruz. Videonun sosyal medyada yayılmasından sonra şahsı partimizle ilişkilendirmek, kirli ve ucuz bir algı operasyonudur."

ŞAHIS NE DEMİŞTİ?

Sokak röportajında cihada hazır olduklarını ifade eden şahıs, ''Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere oy vermem. Biz devletçiyiz. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir. Kılıçdaroğlu kimdir? Akşener kimdir? Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Biz cihada hazırız, onların kafalarını da keseriz." demişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATINDAN TEPKİ GELDİ

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ise "Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız" karşılığını vermişti.

Muhalefet liderlerini "Kafalarını keseriz" diyerek tehdit eden şahıs gözaltına alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhalefet liderlerini 'Kafalarını keseriz' diyerek tehdit eden şahıs gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ercan Aral : Röportajı yapan solcu gazeteciyi de gözaltına alsalardi, çünkü apaçık bir komplo olduğu belliydi.Amaç Cumhur ittifakını karalamak. 127 340 Yanıtla
  • Ercan Aral : Şahısı galeyana getiren sol görüşlü bir gazeteci HDP li bir grup onu galeyana getiriyor, sakallı ve külahlı olduğu için, amaçları HÜR DAVA PARTİSİ ile ilişiği olduğu imajını yaratmak.Bunun gibi ALİ Kalkancı ları çok gördük. 92 281 Yanıtla
  • Erol MARASLI: Büğün yarın çıkar şimdi çıkmazsa dahi tepki olmasın diye en fazla 1 ay sonra çıkar. 254 34 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Adam bi uerlerden cesaret almaza söyleyemez bu lafları.... 113 15 Yanıtla
    Ercan Aral : Açıklamış koyu bir HDP liyim diye.Beni sol gazeteciler galeyana getirdiler. 14 86
  • MEHMET ÜNAL: bir kafese kapatın şunu 112 11 Yanıtla
  • Teoman Ökmen: Burası demokratik bir hukuk devleti isteyen, istediğini uluorta söyleyemez hele bu şekilde konuşma için böyle bir özgürlük yok. Adamın iflahını keserler, böyle kıvrandırırlar. Hakim karşısında da söyle bakalım aynı cümleleri 106 14 Yanıtla
  • Ramzan Güler: Arka kapıdan çıkar 107 13 Yanıtla
  • Murat Adıyaman: ifade özgürlügü kardeşim niye terör örgütlerine destek açıklaması yapanlar tutuklanmıyor adalet. 2 4 Yanıtla
  • Fikri : Birde 100 yıllık Cumhuriyet bitecek diyen HDP lilere iki kelime edeydiniz.. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement