Baykal: Saçma Sapan İşler Bunlar - Son Dakika
Güncel

Baykal: Saçma Sapan İşler Bunlar

Baykal: Saçma Sapan İşler Bunlar

Baykal, Seyfi Oktay ile Telefon Konuşmalarının Dinlemeye Takıldığı İddialarına İlişkin, 'Saçma Sapan İşler Bunlar' Dedi.

12.06.2010 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ile telefon konuşmalarının dinlemeye takıldığı iddialarına ilişkin, ''Saçma sapan işler bunlar'' dedi.

Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve İl Başkanı Özer Ülken ile Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden ayrılan Baykal'a araca binişi sırasında bir gazeteci ''Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ile görüşmelerinizin dinlemeye takıldığı iddiaları var. Ne düşünüyorsunuz?'' diye sordu. Baykal da, ''Saçma sapan işler bunlar'' karşılığını verdi.

Baykal'ın bulunduğu araca yolda Antalya Milletvekilleri Tayfur Süner ile Atila Emek de bindi. Kırcami'deki Avcuoğlu Börek Salonu'na giden Baykal, burada çiçeklerle karşılandı.

Antalya'nın serpme böreğinin kentin geleneksel lezzetlerinden biri olduğunu ve hamurun hiçbir yerde bu kadar ince açılmadığını belirten Baykal, salondakilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oda üyelerini uğurladıktan sonra gazetecilerin oturduğu masaya gelen Baykal, bir muhabirin dizüstü bilgisayarından geçtiği, kendisine ait fotoğrafları inceledi.

Gazetecilerin bu sırada görüntü alması üzerine, muhabir, ''Sizin işiniz çok zormuş, ben şimdiden terlemeye başladım'' deyince Baykal da gazetecilerin kendisini denizde, karada, sürekli takip ettiklerini belirterek, ''Körle yatan şaşı kalkar'' diye espri yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baykal: Saçma Sapan İşler Bunlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement