Beylikdüzü Happy Market'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Happy Market'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı

Beylikdüzü Happy Market\'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı

Happy Avantaj Market, Marka City AVM'nin en alt katına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un da katıldığı törenle açıldı.

23.12.2011 21:15  Güncelleme: 21:16

Her geçen gün gittikçe büyüyen Beylikdüzü yeni alanlarına kavuşmaya devam ediyor. Happy Avantaj Market, Marka City AVM'nin en alt katına açıldı. Açılışta Mehteran Takımı ve Karadeniz Halk Oyunları ekibi yaptıkları gösterilerle vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 22. Dönem Milletvekili Ali İbiş, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güneyisi ve vatandaşların katılımları ile gerçekleşti. Açılışın kurdelesi, Belediye Başkanı Uzun'un isteği üzerine marketi yaşatacak olan vatandaşlarla birlikte kesildi.

Beylikdüzü'nde açılan Happy Avantaj Market'in ilçeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Yusuf Uzun, hizmetin vatandaşların ayağına gelmesinin herkes için bir kolaylık olduğunu, birçok marketin de aynı alanda bulunması ile rekabetin ortaya çıkacağını ve bunda kazananın vatandaş olacağını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Happy Market'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement