Bir Babanın Hayatında Ki En Zor Anları - Son Dakika
Güncel

Bir Babanın Hayatında Ki En Zor Anları

Bir Babanın Hayatında Ki En Zor Anları

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Cenaze namazını kendisinin kıldığı AKTAŞ," Rahmetli oğlum benim sadece oğlum değil, talebem ve meslektaşımdı" deyince cemaat gözyaşlarına boğuldu.

10.08.2012 22:21  Güncelleme: 22:19

Geçirmiş olduğu bir rahatsızlık sonucu tedavi görmekte olduğu KTÜ Farabi Hastanesinde dün vefat eden, Rize'nin sevilen genç İmam Hatibi Serdar Aktaş (29)'ın cenaze namazını babası, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Cuma namazı sonrası Sahil camisinde, Rize ve Gümüşhane'den gelen binlerce kişinin katıldığı bir kalabalıkta oğlunun cenaze namazını gözyaşları içerisinde kıldırdı.

Baba Hızır Aktaş, " Oğlum benim, hem talebem, hem meslektaşım, hem de, arkadaşımdı. Allah bu mübarek ayda, bu mübarek günde böyle takdir eylemiş, bizi çok genç yaşta oğlumuzla imtihan etmiş. Ondan gelene boyun eğmekten, dua etmekten, rıza göstermekten başka yapacağımız yoktur.

Gerek memleketim Rize ve ilçelerinden, diğer illerden, görev yaptığım Gümüşhane oğlumun hastalığı süresinde ve bugün cenaze namazına teşrif eden siz büyüklerime, meslektaşlarıma, dost ve akrabalarıma, talebelerime, tüm halkımıza şahsım ve aile fertlerim olarak teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı ve memnun olsun."diye konuştu. Bu esnada cemaatten çok kişinin hıçkırıklarla ağladığı görüldü.

Kısa bir süre zarfında geçirmiş olduğu anı bir rahatsızlık sonucu iki aydır tedavi gördüğü, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde dün vefat eden, Rize'nin sevilen genç İmama hatiplerinden ve Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ'ın, büyük oğlu Halatçılar Mahallesi İmamı Serdar AKTAŞ (29) Rize Sahil Camisinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından dua ve gözyaşlarıyla Köprülü köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Rize Anadolu İmama Hatip Lisesinin eski Müdürü ve Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'ın oğlu, İmam Hatip Serdar Aktaş'ın Sahil Camisindeki cenaze namazına, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kültür Eski Bakanı İsmail Kahraman, HSYK Üyesi Ömer Köroğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Rize Vali Yardımcıları Mustafa Erkayıran, Mehmet Türk, Çaykur Genel Müdür Vekili Süleyman Pınarbaş, Rize Müftüsü Yusuf Doğan, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, Rize Eski Belediye Başkanı Hızır Hop, Rize Müftüsü Yusuf Doğan, Eski Müftülerden Haydar Sadıkoğlu, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Trabzon Sosyal Hizmetler il Müdürü Selim Çelenk'ın yanı sıra Rize İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Sivil toplum örgütleri temsilcileri, çeşitli siyası partilerin il ve ilçe başkanları, çeşitli resmi ve özel kurumların müdür ve amirleri, Rize ve Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici ve personelleri, Rize ve diğer ilçe Müftülüklerinde ki din görevleriyle, Rizeli İş adamları, esnaflar ve binlerce vatandaşlar katıldılar. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Babanın Hayatında Ki En Zor Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement