Birkonfed Yönetiminde İki Milletvekili de Görev Aldı - Son Dakika
Güncel

Birkonfed Yönetiminde İki Milletvekili de Görev Aldı

Birkonfed Yönetiminde İki Milletvekili de Görev Aldı

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun (BİRKONFED) 1. olağan genel kurulunda, Osman Ünsal’ın genel başkanlığındaki yönetim kurulunda, 24. dönem milletvekillerinden Şenol Gürşan ile Ali Turan da görev aldı.

22.02.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu'nun (BİRKONFED) 1. olağan genel kurulunda, Osman Ünsal'ın genel başkanlığındaki yönetim kurulunda, 24. dönem milletvekillerinden Şenol Gürşan ile Ali Turan da görev aldı.

BİRKONFED'in genel kurulu dün İstanbul'da yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı genel kurulda tek aday olan iş adamı Osman Ünsal yeniden genel başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu listesini divan kuruluna sunan Genel Başkan Osman Ünsal'ın yeni yönetim listesinde iki milletvekili ismi dikkati çekti. 24. Dönem Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ile 24. Dönem Sivas Milletvekili Ali Turan yönetim kurulu üyesi oldu.

Kongrede divan başkanlığına seçilen 24. Dönem Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Konfederasyonumuz kısa sürede Türkiye'nin gündemine oturmuştur. 16 ilimizde il temsilciliklerimizi kurduk. Ayrıca 2 ülke temsilciliğini de faaliyete geçirdik. Yurdumuzun dört bir yanından yeni üyeler aramıza katılmaktadır. BİRKONFED 'Yeni Türkiye'nin birleştirici sivil toplum kuruluşu misyonunu üstlenmiştir. Vatanına, milletine, devletine bağlı iş insanlarından oluşan böylesine büyük bir yapının içinde olmaktan son derece mutluyum" dedi.

"BİRKONFED YOLUNA YENİ İSİMLE DEVAM EDECEK"

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak kurulan ve çalışmalarına başlayan BİRKONFED genel kurulda isim değişikliği kararı aldı. Genel kurulda yeniden başkan seçilen Osman Ünsal, teşekkür konuşmasında konfederasyonda isim değişikliği yapıldığını, bundan sonra 'Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu' ismiyle devam edileceğini açıkladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Birkonfed Yönetiminde İki Milletvekili de Görev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement