Birlikspor bugün Erzurum'a gidiyor - Son Dakika
Güncel

Birlikspor bugün Erzurum'a gidiyor

Birlikspor bugün Erzurum\'a gidiyor

Ofspor maçından beklenmedik mağlubiyet alarak şampiyonluk yolunda ciddi yara alan Kocaeli Birlikspor'da hazırlıklar tamamlandı.

02.03.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Kocaeli Birlikspor yarın (Pazar) Dadaşlar diyarı Erzurum'da zorlu deplasman maçına çıkacak. Ligde 46 puanla 2.sırada bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında puan ve puanlar arayacak olan 41 puanda 5.sırada bulunan temsilcimiz hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı nedeniyle forvet Onur Garip'in takımdan ayrı düz koşu yaptığı ve rahatsızlığı nedeniyle Mehmet Gürkan Öztürk'ün dinlendirildiği antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

GÖKHAN MERAL CEZALI

Koordinatif ısınmayla başlayan taktik antrenman tam sahada kıran kırana bir mücadeleyle geçen çift kale maçla sürdü. Burak Keskin, Mehmet Gürkan Öztürk, Uğur Daşdemir ve Uğur Işıkal'ın sarı kart sınırında olduğu Birlikspor'da Gökhan Meral cezalı olduğu için kadroda olmayacak. Forvet Onur Garip'in oynayıp oynayamayacağı ise bugün (cumartesi) belli olacak.

A KLASMAN HAKEM

Ligin ilk yarısında 1-1- beraberlikle sonuçlanan ve rövanşının büyük çekişmeye sahne olması beklenen zorlu karşılaşmayı bu sezon daha önce de Beyaz grupta birkaç kez düdük çalan, Çanakkale bölgesinden A klasman hakem Ali Şansalan yönetecek. Uşak bölgesinden Deniz Turgut ve İzmir bölgesinden Sezgin Çınar yardımcı hakemliğini yaparken Balıkesir bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe dördüncü hakemliği üstlenecek. Maçın gözlemcisi ise Sabit Hacıömeroğlu olarak açıklandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikspor bugün Erzurum'a gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement