BODRUM'DA 2023 COŞKUSU BAŞLADI - Son Dakika
Güncel

BODRUM'DA 2023 COŞKUSU BAŞLADI

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi yeni yılı 5 gün sürecek yılbaşı partisiyle kutlayacak.

23.12.2022 10:02  Güncelleme: 10:26

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi yeni yılı 5 gün sürecek yılbaşı partisiyle kutlayacak. Kutlamalar öncesi turizm merkezi Bodrum'da tüm hazırlıklar tamamlandı. Meydan ve sokakların süslenmesinin yanı sıra otel ve restoranlar yılbaşına özel 'gala yemekli' eğlence programları hazırladı. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Yoğun bir sezonun ardından turizmci arkadaşlarımız yeni yıl için kollarını sıvadı. Hem belediye hem de oteller yeni yıla hazır. Konaklama ve eğlencenin dahil olduğu programlarda 450 ila 2500 lira arasında değişen fiyatlar mevcut" dedi.

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum'da 2023 yılbaşı heyecanı başladı. Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl yeni yıla 5 gün kala yılbaşı partisi düzenlenecek. Bu kapsamda, yerel sanatçıların sahne alacağı yılbaşı partisinde, 31 Aralık'ta Belediye Meydanı'nda Teoman 2023'e sevenleriyle birlikte 'Hoş geldin' diyecek. Kentte yılbaşına özel süslemelerin yanı sıra yılbaşı ağacı, maskotlar, animatörler, yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline gelecek. Oteller ve restoranlar yılbaşına özel program hazırladı. Festival için konaklama paketleri oluşturan oteller ayrıca içinde yılbaşı galasının da olduğu özel paketlerle konuklarını ağırlayacak. Bodrum'da restoran ve oteller soğuk meze, ara sıcak, sıcak ve limitli içecekten oluşan menü ve canlı müzik eşliğindeki yılbaşı eğlenceleri ve konaklama için kişi başı 450 lira ile 2500 lira arasında değişen fiyatlar belirledi.

'BURASI ÖZEL BİR YER'

Yılbaşında yerli ve yabancı turistler için Bodrum'un cazibe merkezi olduğunu söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Yoğun bir sezonun ardından turizmci arkadaşlarımız yeni yıl için kollarını sıvadı. Hem belediye hem de oteller yeni yıla hazır. Doluluk oranlarını şu an telaffuz etmek doğru olmaz. Gelecek olan misafirlerimizin rezervasyon yapmasını tavsiye ederiz. Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen yılbaşına 5 gün kala eğlenceler, konserler olacak. Teoman sahne alacak. Diğer yandan otellerde önemli isimler sahne alacak. Konaklama ve eğlencenin dahil olduğu programlarda 450 ila 2500 lira arasında değişen fiyatlar mevcut. Yeni yıl umut ve heyecan demek. Bodrum'da yeni yılın heyecanı yaşanacak. Dünyanın 7'nci harikasındayız, burası özel bir yer" ifadelerini kullandı.

'REZERVASYONSUZ GELMEYİN'

Yılbaşı için rezervasyon uyarısı yapan BODER Üyesi ve turizmci Eray Yaşyerli ise "İşletmelerimiz 2023'e hummalı çalışmalarla canlı canlı girmeyi planlıyor. Yerel sanatçıların içerisinde olduğu ve ünlü isimlerinde yer aldığı çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Yerli ve yabancı misafirlerimizden yılbaşı için talep alıyoruz. Rezervasyonsuz gelmeyin. Programlarımız genelde gala yemeği ile başlayıp daha sonra konserlerin olduğu programlar var. Her bütçeye uygun yılbaşı programları olduğu için herkesi bekliyoruz" dedi.

'GÜZEL BİR ATMOSFERLER KARŞILAŞACAKLAR'

Yılbaşı programlarına talebin olduğunu ifade eden turizmci ve iş insanı Zeynel Kılıç da "2022 yılı pandemi sonrası bütün turizmciler için toparlama yılı oldu. Bu sene başarılı bir yıl geçirdik. Sezon boyunca yüzde yüz doluluk oranlarını yakaladık. Bu yıl sezon kasım ayı sonuna kadar sürdü. Daha sonra yılbaşı programları başladı. Yılbaşı döneminde genelde kar ve kaplıca turizminin olduğu noktalarda ciddi bir talep oluyor. Bizim bulunduğumuz bölgelerde balo tarzı ve içerisinde sanatçıların olduğu programlar yapılıyor. Biz de sanatçılar ile anlaştık bu kapsamda yapmış olduğumuz yılbaşı programında balo ve konaklama olarak yüzde 75 doluluğa ulaştık. Bodrum'da açık olan otellerin kendine has yılbaşı programları var. Bodrum genelinde sokaklarda, restoranlarda yılbaşı için çalışmalar yapıldı. Yılbaşı tatili için Bodrum'a gelecek olanlar güzel bir atmosferler karşılaşacaklar" diye konuştu.

BODRUM\'DA 2023 COŞKUSU BAŞLADI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BODRUM'DA 2023 COŞKUSU BAŞLADI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement