Bodrum'da Bu Kez de Minibüs Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Bu Kez de Minibüs Kundaklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde son bir ayda 2 otomobil ve 1 evin kundaklanmasının ardından bu kez de bir minibüs, yanıcı madde dökülerek yakıldı.

08.02.2018 14:30

Muğla'nın Bodrum ilçesinde son bir ayda 2 otomobil ve 1 evin kundaklanmasının ardından bu kez de bir minibüs, yanıcı madde dökülerek yakıldı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangında, minibüs küle döndü.

Bitez Mahallesi'nde son bir ayda 2 otomobil ve 1 ev, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Bunlarla ilgili soruşturmala sürerken, dün (çarşamba) akşam saat 23.00 sıralarında, Turgutreis Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde park halinde duran 09 LL 420 plakalı minibüs, camı kırıldıktan sonra içine yanıcı madde atılıp ateşe verilerek kundaklandı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevler içindeki minibüse müdahale etti, ancak araç tamamen yandı.

Minibüsün, Turgutreis'te kurulan pazara giyim eşyası satmaya gelen Aydınlı pazarcı Ali Demir'e (49) ait olduğu anlaşıldı. Demir'in aracını park ettikten sonra başından ayrıldığı belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yangını fark edince itfayiye haber veren vatandaşlardan Selim Deniz (34), Bodrum'da son günlerde garip araç yangınları oluyor. Önce Bitez'de 2 otomobil 1 ev kundaklandı. Şimdi bu minibüs kundaklandı. Araçları, evleri yakıyorlar. Ama suçlular ortada yok. İnşallah en kısa zamanda yakalanırlar, daha fazla insanların canı yanmaz dedi.

Bodrum\'da Bu Kez de Minibüs Kundaklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Bu Kez de Minibüs Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement