Bozuk Kapıya Kızdı Yönetici Kadın ile Oğluna Kurşun Yağdırdı. - Son Dakika
Güncel

Bozuk Kapıya Kızdı Yönetici Kadın ile Oğluna Kurşun Yağdırdı.

Bozuk Kapıya Kızdı Yönetici Kadın ile Oğluna Kurşun Yağdırdı.

Üsküdar'da yaşadığı apartmanın otopark kapısının bozulmasına sinirlenen Necati Yüksel, kapıyı tamir ettirmediğini iddia ettiği yönetici Necla Tuncer ile oğlu Erkan Tuncer'e kurşun yağdırdı.

20.05.2011 11:00

Üsküdar'da yaşadığı apartmanın otopark kapısının bozulmasına sinirlenen Necati Yüksel, kapıyı tamir ettirmediğini iddia ettiği yönetici Necla Tuncer ile oğlu Erkan Tuncer'e kurşun yağdırdı.

Anne ile oğlu bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı

Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi Eski Toptaşı Caddesi'ndeki Beyazsaray Apartmanı'nda meydana geldi.

İddiaya göre apartmanın giriş katında ailesiyle birlikte yaşayan Necati Yüksel, otopark kapısının bozulmasına sinirlendi. Apartmanın dördüncü katında oturan 60 yaşındaki yönetici Necla Tuncer'e bahçede rastlayan Yüksel, kapının neden tamir ettirilmediğini sordu. İkili arasında otomatik kapının arızalanması nedeniyle başlayan tartışma, yönetici Necla Tuncer'in 32 yaşındaki oğlu Erkan Tuncer'in de bahçeye inmesiyle kavgaya dönüştü.

ÖNCE SAKSI SONRA KURŞUN

Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmak istediler ama mümkün olmadı. Sinirlerine hakim olamayan Yüksel, önce balkon kenarında bulunan saksıyı yönetici ve oğlunun üzerine attı. Bir türlü sakinleşemeyen Yüksel belinden tabancasını çıkararak önce Erkan Tuncer'e daha sonra da Necla Tuncer'e ateş etti. Erkan Tuncer bacaklarına isabet eden kurşunla yaralanarak yere yığıldı. Bir kurşun da anne Necla Tuncer'in sol topuğuna isabet etti. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis ile 155 Polis İmdat'a haber verdi. Kısa sürede olay yerine ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırıldı. İki kişiyi yaralayan Necati Yüksel olay yerine gelen Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polislere teslim oldu.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Olayın uzun süreden beri devam eden gerginliğin sonucu olduğunu anlatan apartman sakini, 'Necla Hanım kapıcıyı da çıkarmak istiyordu. Otomatik kapı bozulunca Necati Bey öfkelendi. Otomobilini otoparka sokamıyordu. Bu yüzden bağırıp çağırıyordu" diye konuştu. Necati Yüksel'in Tekel'den, Necla Tuncer'in ise laborant olarak görev yaptığı Zeynep Kamil Hastanesi'nden emekli olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bozuk Kapıya Kızdı Yönetici Kadın ile Oğluna Kurşun Yağdırdı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement